Prirodni plin

Zbog snage naše grupe, možete računati na pouzdanost, stabilnost, a osigurani skladišni kapaciteti jamče sigurnost opskrbe plinom.

Svojim krajnjim kupcima nudimo cjelokupna i pametna rješenja kojim mogu kombinirati korištenje plina, električne energije i obnovljivih izvora energije prema vlastitim individualnim potrebama.

Kupac nam je uvijek na prvome mjestu, bilo da Vam je potreban ugovor o opskrbi, savjet o tome kakve se promjene na tržištu događaju i kako one mogu utjecati na vaše poslovanje ili Vam treba pomoć oko smanjenja troškova i ugljika.  

Ako ste veliki poslovni korisnik i trebate podršku u složenoj energetskoj strategiji, savjete o projektima učinkovitosti ili proizvodnje, informirati se o stanju na tržištu i kako ono može utjecati na Vaše poslovanje, obratite nam se s povjerenjem.

Nudimo različite vrste proizvoda koji se mogu individualno kreirati prema vašim potrebama. Proizvodi mogu biti sa fiksnom cijenom za sve koji žele unaprijed predvidjeti svoje troškove, promjenjivom cijenom vezanom na kretanje burze, za sve one koji žele biti tržišno orijentirani, te svakako i kombinaciju ta dva proizvoda kako bi minimizirali rizik.

Prednosti prelaska na ENNA opskrbu prirodnim plinom:

  • Stručno savjetovanje
  • Individualna ponuda i transparentni uvjeti
  • Jednostavna i besplatna promjena opskrbljivača
  • Stabilna opskrba
  • Fleksibilnost