Karijere

Enna opskrba karijere

Jedan smo od vodećih subjekata na hrvatskom tržištu za opskrbu poslovnih kupaca električnom energijom i plinom te izgradnju obnovljivih izvora energije. Dio smo poslovnog sustava ENNA, jednog od najbrže rastućih poslovnih sustava u regiji i vodećem investitoru, koji teži biti generator znanja, inovativnosti i razvoja.

Svojim kupcima osiguravamo ekonomično i učinkovito korištenje energetskog miksa i nudimo rješenja u skladu s individualnim potrebama kupaca, kako bismo im smanjili rizike skokovitosti cijena energenata, povećali energetsku učinkovitost i smanjili emisije CO2.

Na veleprodajnom tržištu električne energije aktivno sudjelujemo u procesu trgovanja. Nudimo otkup električne energije proizvedene iz obnovljivih izvora.

Baterijski sustavi za pohranu energije iz obnovljivih izvora, virtualne elektrane i zeleni vodik naš su sljedeći korak.

Mi smo zaljubljenici u energiju i okupljamo iskusne stručnjake koji svojim znanjem i predanošću grade trajne odnose sa svojim kupcima i partnerima. Budućnost gradimo na dokazanoj pouzdanosti i međusobnom povjerenju, a za svoje kupce i partnere svjetske trendove u energetici pratimo u realnom vremenu.

Tražimo znanje, inovativnost, spremnost na osobni razvoj i primjenu najnovijih tehnoloških rješenja u energetici!

banner postani dio tima