Električna energija

ENNA Opskrba može Vam ponuditi sva energetska rješenja, ugovoriti električnu energiju prema potrebama Vaše tvrtke i jamčiti sigurnost opskrbe.

Kupac nam je uvijek na prvome mjestu, bilo da Vam je potreban ugovor o opskrbi, savjet o tome kakve se promjene na tržištu događaju i kako one mogu utjecati na Vaše poslovanje ili Vam treba pomoć oko smanjenja troškova i ugljika.

Kad trebate partnera za opskrbu električnom energijom i rješenje koje zadovoljava Vaš poslovni plan, možete računati na nas dugoročno. Snažna pozicija ENNA grupe na tržištu jamči, bez obzira na današnje izazove u energetskom sektoru, da se možete osloniti na nas i našu stabilnost.

Bez obzira jeste li mali ili veliki poduzetnik, kreirat ćemo individualiziranu ponudu prema Vašim potrebama.

Ako ste veliki poslovni korisnik i trebate podršku u složenoj energetskoj strategiji, savjete o projektima učinkovitosti ili proizvodnje, informirati se o stanju na tržištu i kako ono može utjecati na vaše poslovanje, obratite nam se s povjerenjem.

Nudimo različite vrste proizvoda koji se mogu individualno kreirati prema vašim potrebama. Proizvodi mogu biti sa fiksnom cijenom za sve koji žele unaprijed predvidjeti svoje troškove, promjenjivom cijenom vezanom na kretanje burze, za sve one koji žele biti tržišno orijentirani, te svakako i kombinaciju ta dva proizvoda kako bi minimizirali rizik.

Razmišljajte zeleno i odabirom naše ponude čuvajte okoliš – za vašu tvrtku možemo izdati certifikat o korištenju energije iz obnovljivih izvora. ENNA Opskrba će, kupce koji to odaberu, opskrbljivati energijom koja je 100% dobivena iz obnovljivih izvora.

 

Prednosti prelaska na ENNA opskrbu električnom energijom:

  • Stručno savjetovanje
  • Individualna ponuda i transparentni uvjeti
  • Jednostavna i besplatna promjena opskrbljivača
  • Stabilna opskrba
  • Zelena energija